Meezingconcertjes Oosterwijtwerd en Krewerd, zaterdagmiddag 20 juli 2019

In de kerken van Oosterwijtwerd en Krewerd kan weer worden meegezongen met liedjes en smartlappen! Dat was vorig jaar een groot succes. Als er alvast een koor of duo zingt, durf je wel mee te doen. In Oosterwijtwerd zingt het Dorpskoor, geleid door Janet Gerbrandy en op de piano begeleid door Louise Philipse,  over de roerende hoogte- en dieptepunten van De Liefde. Nederlandse teksten op Ierse, Schotse en Engelse melodieën als Cockles and Mussels en Rule Britannia. Je zingt ze zo mee.  In Krewerd zingen Diederik Idema en José Zwerink (van Vrouw Holland) Nederlandse luister- en meezingliedjes van vroeger en nu. Teksten zijn beschikbaar, ieders stem is welkom! En luisteren mag natuurlijk ook.

Dag en uur: zaterdag 20 juli, in Krewerd 13 -14 uur, in Oosterwijtwerd 15 -16 uur.  De afstand tussen de twee kerken is 4 km. In Krewerd staat vanaf 12 uur de Soepkar klaar voor een lunch. Graag even opgeven.

Entree € 8,- per concert, jongeren gratis. Aanmelden (niet verplicht, wel fijn) op www.mariakerkoosterwijtwerd.nl, 06-12197865 of 06-53835639

Reacties zijn gesloten.