Expositie schilderijen Annie Hofstee-Bosscher

Expositie schilderijen Annie Hofstee-Bosscher in Oosterwijtwerd

In het weekend van 5-6-7 mei 2017 zijn in de Mariakerk te Oosterwijtwerd schilderijen van Annie Hofstee – Bosscher uit Biessum te zien. Annie Bosscher begon in 2004 met schilderen. De basis hiervoor was al gelegd in haar opleiding tot kleuterleidster, in de tekenlessen van Coen Schilt. De latere lessen van de kunstenaar Egon Vernimmen sloten daarop aan.  Zelf zegt ze:

“Mijn werk kenmerkt zich door eenvoud, primaire eenvoud. De kleuren geven hun sfeer af in de ruimte waarin ze verkeren. Ik schilder zonder beperkingen, vanuit mijn gevoel en op mijn eigen wijze. Ik sta voor een leeg doek en begin. Zonder plan , zonder doel. Ik laat me leiden. Mijn handen raken de verf , veel verf , onverdund. Het is een spel , een ontdekkingsreis , waarbij passie een grote rol speelt. En in mijn werk zit een spirituele boodschap. Ieder zal er weer iets anders in zien, ieder kijkt weer met eigen ogen.”
expositie Annie Bosscher
De expositie wordt vrijdag 5 mei om 16 uur geopend door Henriëtte Kuiper (van Kunstcollectief de Waaier, en grondlegster van de Atelierroute van Eems tot Westeremden). Muzikaal wordt de middag opgeluisterd door Klaas Spekken en Walter Bütgen.
Openingstijden van de kerk: van 10-18 uur.

Collage van de opening: klik voor een grote foto

Reacties zijn gesloten.