Meezingconcerten in Krewerd en Oosterwijtwerd met zingen, happen en trappen

Zingen, happen en trappen

Meezingconcerten in Krewerd en Oosterwijtwerd: 

Wilde je altijd al es uit volle borst meezingen met een smartlap, dan kan dat tijdens dit bijzondere evenement!

Op zaterdagmiddag 14 juli is er in de Mariakerken van Oosterwijtwerd en Krewerd een vrolijk zomers evenement. Op beide plekken treden koren op met levensliederen en smartlappen om mee te zingen. In Oosterwijtwerd het Smartlappenkoor Tiedverdrief uit Leermens.  Liefde, droefenis, drankzucht, armoede en dood; dat is wat het repertoire van Tiedverdrief u brengt. Het strekt zich uit van zeer oude liedjes zoals “Blauwe Korenbloemen” tot aan relatief nieuwe liederen als “Kijk eens in je mooie blauwe ogen” en “Dorp aan de rivier”.

In Krewerd het smartlappen en levensliederenkoor EELSK uit Groningen. EELSK zingt tranentrekkers tot ‘het betere lied’, soms met goede afloop, vaker droevig, maar altijd over zaken die ons allen raken.

De koren treden twee keer op, dus iedereen kan in beide Mariakerken komen luisteren en meezingen. Aanvang op beide plekken is 12 uur, u hebt de keuze in welke kerk u wilt starten.

De afstand tussen Oosterwijtwerd en Krewerd is 4 kilometer, vandaar het trappen in de aankondiging: er kan van het ene naar het andere dorp gefietst of gewandeld worden. En wat het happen betreft: een lunch en andere hapjes en drankjes staan voor u klaar.

In verband met de voorbereidingen is het wel nodig dat u zich aanmeldt op:

of info@mariakerkkrewerd.nl
Wilt u daarbij vermelden bij welke kerk u wilt starten?

Voor de hele middag is het tarief € 20, –

Reacties zijn gesloten.