Linde Nijland en Bert Ridderbos op 25 mei 2014

Linde Nijland & Bert Ridderbos in de Mariakerk in Oosterwijtwerd op 25 meiLinde Nijland & Bert Ridderbos in de Mariakerk in Oosterwijtwerd op 25 mei

Op zondagmiddag 25 mei treden de bekende muzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos op in de authentieke kerk van Oosterwijtwerd. Bert en Linde traden eerder al zeer succesvol in deze kerk op.

Linde heeft een kristalheldere stem. Ze zingt zowel eigen liedjes als bekende folk songs en traditionals. Na jarenlang te hebben opgetreden met het zangduo Ygdrassil, speelt ze sinds 2007 samen met multi-instrumentalist Bert, die zelf onder meer in Törf speelde. Een concert van Linde en Bert is een muzikale reis in liedjes en instrumentalen. Linde’s mooie stem staat centraal. Bert begeleidt haar op cittern, gitaren en accordeon. Naast hun oorstrelende muziek is ook de presentatie zeer aangenaam en vertellen ze veel tussen de nummers door.

Het optreden begint om 14:30 uur.

De toegang is 10,00 euro, inclusief een gratis consumptie.

Er kan daarnaast een vrijwillige, extra bijdrage worden gegeven voor de restauratie van de kerk die in september van start gaat.

Reserveren

 

Zie ook Linde’s website: www.lindenijland.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.