23 oktober Hazewindus Kwintet

Op 23 oktober van 14.30-15.30 uur bezoekt het Hazewindus Kwintet de Mariakerk. Ze geven een concert waarvoor iedereen vrij toegang heeft. Een gift wordt zeker op prijs gesteld.

Het Hazewindus Kwintet dat deze middag voor u speelt, bestaat uit een vijftal gevorderde amateur musici die allemaal een blaasinstrument bespelen (2 klarinetten, basklarinet, dwarsfluit en hobo). Zij spelen een doorgaans klassiek repertoire van kamermuziek die oorspronkelijk o.m. voor strijkers was geschreven maar dankzij de arrangementen van Jan Misdom (†) voor blazers is bewerkt.

Het ensemble put voor dit concert uit haar programma dat zij deze zomer ten gehore bracht in Gouloux (Bourgondië): W.A. Mozart (Divertimento KV 270), Fr. Poulenc (Suite Française), F. Danzi (Woodwind Quintet Op. 68 No. 3 in D Mineur), A. Piazzolla (Oblivion) en C. Nelegatti (Milonga del Serafin). Wijzigingen zijn echter mogelijk.

Met het oog op de ruimte voor zwaar landbouwverkeer gelieve niet voor de kerk te parkeren, maar de parkeeraanwijzingen te volgen.

Reacties zijn gesloten.